ОСОБЛИВОСТІ ЗАХИСТУ РЕСУРСІВ ТА КАНАЛІВ КОРПОРАТИВНИХ МЕРЕЖ - Ряба, О.І.; Черниш, Л.Г.; Погорілий, Ю.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
В статті розглянуті загрози корпоративним мережам та основні можливі канали витоку інформації. Розглянуто можливі заходи для покращення дій персоналу з діями в інформаційній мережі.