ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ РОЗБІРЛИВОСТІ МОВИ, ЩО Є ПРИЙНЯТНИМИ ДЛЯ АВІАЦІЙНИХ СИСТЕМ ЗАХИЩЕНОГО РАДІОЗВ’ЯЗКУ - Антонов, В.В.; Голубничий, О.Г. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
В статті проаналізовано критерії якості передавання мовної інформації. Визначено методику знаходження індексів артикуляції мови. Аналітично визначено параметри розбірливості мови, що є прийнятними для авіаційних систем радіозв’язку.