ІГРОВІ МЕТОДИ АНАЛІЗУ КІБЕРАТАК НА ІНФОРМАЦІЙНУ СФЕРУ - Грищук, Р.В.; Піскун, С.Ж.; Хорошко, В.О.; Хохлачова, Ю.Є. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
В статті розроблено ігрові методи аналізу кібератак на інформаційну сферу, що дозволяють оцінювати можливості противника при їх групових та поодиноких проявах.