СИСТЕМА ПІДТРИМКИ ПРИЙМАННЯ РІШЕНЬ ДЛЯ ЗАСОБІВ МОНІТОРИНГУ - Чернишев, О.М. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
У статті запропонована система підтримки прийняття рішень для систем моніторингу безпеки інформаційних мереж, що забезпечує гнучку реакцію засобів захисту на дії порушників і дозволяє підвищити захищеність користувацьких і системних даних за рахунок виконання прогнозування дій зловмисників в автоматичному режимі.