ОГЛЯД СТЕГАНОГРАФІЧНИХ МЕТОДІВ ПЕРЕТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ЗОБРАЖЕННЯХ - Бабич, І.В.; Паламарчук, С.А.; Паламарчук, Н.А.; Овсянніков, В.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
Одним із варіантів досягнення конфіденційності при обміні інформацією є застосування методів стеганографічного перетворення інформації, найбільш популярними з яких є методи приховування інформації в зображеннях. Сформовано вимоги до стеганографічних методів в зображеннях, наведено недоліки існуючих алгоритмів.