СУТНІСТЬ ТА ОЦІНКА СТІЙКОСТІ КРИПТОГРАФІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ В КІЛЬЦЯХ ЗРІЗАНИХ ПОЛІНОМІВ - Горбенко, Ю.І.; Корченко, О.Г.; Горбенко, І.Д.; Пушкарьов, О.І.; Коряков, І.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Розглядається сутність, дається загальна характеристика асиметричних крипто- перетворень направленого шифрування, що ґрунтуються на перетвореннях в кільцях зрізаних поліномів. Викладаються основні положення та результати оцінки криптографічної стійкості проти відомих атак, даються рекомендації відносно застосування.