ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ РОБОТИ ЕКСПЕРТІВ ЗА ДАНИМИ БАГАТООБ’ЄКТНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ - Архипов, О.Є.; Архіпова, С.А. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
У даній статті розглядається багатообєктна експертиза за даними, що отримані у ході роботи. Викладена суть підходу за допомогою якого реалізується дана експертиза. Викладаються основні положення та результати оцінювання.