МОДЕЛЬ СКЛАДНОЇ ОРІЄНТОВАНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ МЕРЕЖІ ЗВДТ - Корченко, О.Г.; Муратов, О.Є.; Дрейс, Ю.О.; Козлюк, І.О. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Представлено модель зводу відомостей, що становлять державну таємницю (ЗВДТ) як складну орієнтовану інформаційну мережу та розглянуто теоретико-практичні аспекти її використання для розв’язання завдання автоматизації експертизи щодо наявності або відсутності на матеріальних носіях інформації відомостей, що становлять державну таємницю.