ПРОГРАМНА МОДЕЛЬ ПРОЦЕСУ ВИБОРУ ЕФЕКТИВНИХ МЕХАНІЗМІВ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ - Захарова, М.В.; Корченко, А.О.; Хропата, І.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Розроблено програмну модель вибору механізмів захисту інформаційних ресурсів, яка за рахунок використання нечіткої логіки, дозволяє визначити здатність відповідної системи захисту протистояти кібератакам.