ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ В УМОВАХ ДІЯЛЬНОСТІ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Бабенко, Т.В.; Третяк, О.М.; Мещеряков, Л.І.; Кручінін, О.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
У статті розглянуто процес обробки персональних даних у вищих навчальних закладах, виконано аналіз законодавчих актів у сфері захисту інформації та висунуто ряд пропозицій щодо створення необхідних умов для реалізації вимог, зазначених у Законі України «Про захист персональних даних».