ОЦІНКА ЯКОСТІ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Бойченко, О.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Проведено аналіз математичних моделей оцінки надійності та функціонування інформаційних систем у реальному часі, з урахуванням впливу найбільш вірогідних зовнішніх та внутрішніх чинників, що знижують ефективність застосування автоматизованих систем управління цілому. Запропоновано застосування трьохрівневого алгоритму опису моделі надання інформації в умовах ненадійності програмно-апаратних засобів.