ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ФАЗЗІНГОВИХ ФРЕЙМВОРКІВ - Луцький, М.Г.; Чепілко, М.М.; Ануфрієнко, К.П. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Пропонується огляд та порівняльний аналіз інтегрованих середовищ фаззінгу, відомих як фаззінгові фреймворки. Встановлені основні характеристики таких фреймворків. Результати даної роботи можуть бути використані для здійснення обґрунтованого вибору фаззінгового фреймворку для розв’язання задач підвищення захищеності програмного забезпечення.