ПРОДУКТИВНІСТЬ ІНВЕСТИЦІЙ В ІНФОРМАЦІЙНУ БЕЗПЕКУ - Кулініч, Р.В.; Левченко, Є.Г. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Розглянуто показники продуктивності інформаційної безпеки по зменшенню вразливості і зменшенню загрози. Ці показники утворюють двовимірний простір продуктивності, який можна поділити на зони, котрі визначають різні стратегії розподілу ресурсів. Визначені границі зон в залежності від властивостей об’єктів і умов протистояння, приведені приклади розрахунків.