ДОСЛІДЖЕННЯ АПОСТЕРІОРНИХ МЕТОДІВ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЕКСПЕРТА ДЛЯ СФЕРИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ - Луцький, М.Г.; Корченко, О.Г.; Чепілко, М.М.; Горницька, Д.А. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Розглянуто та досліджено апостеріорні методи оцінки якості експерта з метою визначення параметрів, на основі яких можна здійснювати вибір найбільш ефективного методу для підвищення об’єктивності експертиз у сфері інформаційної безпеки. Результати можуть бути використані при реалізації експертиз та для подальших досліджень інших класів методів оцінки якості експерта.