ЩОДО МЕТОДИКИ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТА ОЦІНЮВАННЯ АКТИВІВ СИСТЕМИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Архипов, О.Є. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Розглянуто теоретико практичні аспекти реалізації процедури ідентифікації та оцінювання активів інформаційних систем відповідно до рекомендацій стандарту ISO/IEC 13335 3. Запропоновано деякі способи підвищення ефективності реалізації цієї процедури.