ЗАХИСТ МОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ МЕТОДАМИ КОДУВАННЯ З АДАПТИВНИМ ПЕРЕДБАЧЕННЯМ - Козюра, В.Д.; Юрх, Н.Г. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
У статті розглядаються основні принципи побудови схем кодування мовної інформації методамиадаптивного передбачення. Наводяться структурні схеми кодерів і декодерів, а також результати оцінки якості різних схем.