ДИФЕРЕНЦІАЛЬНО$ІГРОВА МОДЕЛЬ ГАРАНТОВАНО ЗАХИЩЕНОЇ РОЗПОДІЛЕНОЇ СИСТЕМИ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ - Грищук, Р.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2011)
Вперше представлено ідею розробки диференціально ігрової моделі розподіленої системи захисту інформації. Диференціально ігрова модель, на відміну від відомих, дозволяє гарантувати захищеність інформації від розподілених атак на об’єктах критичної інфраструктури, що функціонують за технологією відкритих систем за моделлю OSI.