ДИФЕРЕНЦІАЛЬНО-ІГРОВИЙ МЕТОД АНАЛІЗУ НАДІЙНОСТІ СИСТЕМ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ, НА ОСНОВІ ЇХ СПЕКТРАЛЬНИХ P-МОДЕЛЕЙ - Грищук, Р.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2010)
Теорія і практика проектування та побудови високоефективних систем захисту інформації (СЗІ), неминуче пов'язана з потребою проведення аналізу їх надійності [1-4]. Процедура проведення такого аналізу відкриває замовнику можливість обґрунтованого вибору методів та засобів захисту інформації та сприяє оптимізації режиму захисту об'єктів [5].