СУМІСНІСТЬ НЕОДНОРІДНОЇ СИСТЕМИ ЛІНІЙНИХ ВИПАДКОВИХ БУЛЕВИХ РІВНЯНЬ - Поперешняк, С.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2010)
Нині у світі відбувається активний розвиток електронної комерції. При розробці систем електронної комерції фактор безпеки грає первинну роль. При цьому типовим завданням є створення системи роботи з партнерами, що надає захищений доступ до динамічно обновлюваної інформації.