ПРО ШВИДКІСТЬ ЗБЛИЖЕННЯ РОЗПОДІЛІВ РАНГУ ВИПАДКОВОЇ РОЗРІДЖЕНОЇ МАТРИЦІ У ПОЛІ GF(2) ТА ПУАССОНА - Поперешняк, С.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2010)
Розвиток технічних засобів збереження, обробки та передачі інформації вимагає на сучасному етапі поглиблених досліджень характеристик випадкової матриці над полем, що складається з двох елементів, та удосконалені шляхів їх практичного застосування.