АНАЛІЗ КАНАЛІВ ВИТОКУ ІНФОРМАЦІЇ, ЯКА ПЕРЕДАЄТЬСЯ ВОЛОКОННО-ОПТИЧНОЮ ЛІНІЄЮ ЗВ’ЯЗКУ - Грищук, Р.В.; Ходаківський, С.А. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2010)
Реалізація стратегії ефективного децентралізованого управління бізнесом інформаційно-телекомунікаційними засобами потребує залучення широкого спектру сучасних засобів передачі, прийому, обробки та зберігання інформації. Значне насичення таких засобів призводить до збільшення числа можливих технічних каналів витоку інформації (КВІ) і, відповідно, до підвищення ймовірності здійснення несанкціонованого доступу (НСД) до інформації, яка в них циркулює з боку недобросовісних конкурентів та кримінальних структур