СИНТЕЗ ЗАГАЛЬНОЇ ТОПОЛОГІЧНОЇ СТРУКТУРИ МЕРЕЖІ І ПЕРЕДАЧІ ІНФОРМАЦІЇ В МВС - Дмитренко, О.П. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2010)
Розглянемо використання розроблених методів [1] до проектування загальної топологічної структури фрагмента базової мережі МВС. Фрагмент базової мережі включає вузли зв’язку в східному і південному регіонах України, які розташовані в містах Київ, Дніпропетровськ, Харків, Донецьк, Запоріжжя, Сімферополь, Одеса, Севастополь.