МЕТОДИ ВИЯВЛЕННЯ АТАК ДО ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ - Юдін, О.К; Коновалов, Е.О.; Рогоза, І.Є. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2010)
Проблема захисту ресурсів інформаційно-комунікаційних систем та мереж (ІКСМ), стає ще більш актуальною у зв'язку з розвитком і поширенням глобальних обчислювальних мереж, територіально розподілених інформаційних комплексів та систем з віддаленим управлінням доступом до інформаційних ресурсів.