Аналіз проблеми захисту відкритої оперативної інформації про резонансні злочини та інші надзвичайні події, що обробляється в системі оперативної о інформування МВС України - Кудінов, Вадим Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
У статті досліджені структура системи оперативного інформування МВС України, склад та організація обробки оперативної інформації в ній. Зроблений висновок щодо необхідності здійснення заходів із захисту відкритої оперативної інформації від загроз порушення її цілісності, доступності на кожному з трьох рівнів системи оперативного інформування МВС України та під час її передачі каналами зв’язку.