Методика формування матриць над кільцями лишків для побудови лінійних протоколів множинного розподілу секрету з багато адресним повідомленням для заданої ієрархії доступу - Волошин, Андрій Леонідович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Розроблена методика формування матриць над кільцями лишків цілих чисел, необхідних для побудови лінійних протоколів множинного розподілу секрету с багато адресним повідомленням, які реалізують задану ієрархію доступу. Показано, що запропонована методика є більш ефективною (з точки зору обчислювальної складності) у порівнянні з тривіальною.