Векторна sign-чутливість, як основа геометричної моделі системи захисту інформації - Кобозєва, Алла Анатоліївна; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В роботі запропонована геометрична модель системи захисту інформації, яка враховує відмінності в результатах дії атаки для різних засобів захисту.