Варіант моделі загасання широкосмугового сигналу в радіолінії при розрахунку захищеності локальної мережі зв’язку. - Стрельницький, Олександр Євгенович; Стрельницький, Олексій Олександрович; Цопа, Олександр Іванович; Шокало, Володимир Михайлович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В роботі для підвищення точності прогнозування захищеності локальних мереж зв’язку запропонована вдосконалена модель загасання іпирокосмугового сигналу в багатопроменевих радіоканалах.