Прогнозування обсягів передачі захищеної інформації по радіоканалах на основі теорії гри з природою. - Коляда, Михайло Георгійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
У статті аналізуються можливості застосування теорії ігор в області захисту інформації. Як приклад приведено використання основ теорії гри з природою для прогнозування обсягів передачі захищеної інформації по радіоканалах.