Спосіб побудови захищеної локальної мережі для обробки конфіденційної інформації, основаної на модульному принципі - Коженевський, Сергій Романович; Чеховський, Сергій Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
У даній статті розглядається спосіб побудови захищеної локальної мережі для обробки конфіденційної інформації, яка основана на модульному принципі.