Методи та засоби аналізу системи-приманки в процесі зламу - Дудикевич, В Б; Піскозуб, А З; Тимощук, Н П; Тимощук, Р П; Дуткевич, Т В (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Методи та засоби аналізу системи-приманки в процесі зламу