Диференціально-тейлорівська модель перебування технічного об’єкта під впливом методів несанкціонованого доступу - Грищук, Р В (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Диференціально-тейлорівська модель перебування технічного об’єкта під впливом методів несанкціонованого доступу