Регулювання потужності передавача та компенсація адитивних завмирань в каналі МS-BS мобільної о радіозв’язку - Гостєв, Володимир Іванович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
Запропоновані варіанти технічної реалізації передавального та приймаючого трактів інформаційного каналу мобільної станції МS - базова станція ВS з компенсацією адитивних завмирань в цьому каналі.