Алгоритм захисту інформації за допомогою вбудованих в зображення цифрових водяних знаків - Кружеєвський, Ігор Володимирович; Лакаєва, Катерина Олександрівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
В роботі наведений алгоритм захисту інформації за допомогою вбудованих у зображення цифрових водяних знаків. Наведена структурна схема типової стеганосистеми.