Стратегія розвитку економічної безпеки авіатранспортних підприємств - Вінницький, Владислав Петрович; Степанюк, Андрій Миколайович; Чуняк, Денис Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглянуто основні напрямки створення ефективної системи економічної безпеки авіатранспортних підприємств. Визначено принципи управління транспортною системою, що забезпечує повне задоволення потреб економіки й суспільства в перевезеннях з погляду економічної безпеки.