Багатоканальний алгоритм виявлення радіомікрофонів - Мануілов, Ігор Юрійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Пропонується алгоритм виявлення радіомікрофонів, який використовує багатотональний тестовий сигнал, що в умовах нерівномірного розподілу щільності акустичної енергії всередині приміщення дозволяє отримати більш високі кількісні показники ніж при використанні однотональних сигналів.