Безпека та захист інформації в цифрових системах стільникового зв’язку - Паук, Сергій Михайлович; Потапов, Вячеслав Генадійович; Тараненко, Анатолій Григорович; Ткаліч, Олег Петрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглядаються методи забезпечення безпеки та захисту інформації в цифрових телекомунікаційних системах на прикладі стільникового зв’язку типу GSM.