Застосування систем активного захисту інформації в розподілених корпоративних ресурсах - Степанов, Володимир Дмитрович; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглядається застосування систем активної протидії несанкціонованого отримання інформації з розподілених корпоративних ресурсів. Проводиться кількісна та якісна оцінка кожної характеристики систем активного захисту інформації та їх порівняння.