Оцінка стійкості прихованих каналів у дротових телефонних лініях до пасивних атак - Кулагин, Євген Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В роботі розглядається методика оцінки стійкості прихованих каналів в дротових мережах зв’язку.