Класифікація систем автоматичного регулювання потужності передавача в адаптивних каналах радіозв’язку - Кунах, Наталія Ігорівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Приведені особливості системи автоматичного регулювання потужності передавача щодо адаптації каналів радіозв’язку та аргументовано вибір відповідних регуляторів. На основі проведеного аналізу представлена класифікація систем автоматичного регулювання потужності передавача в адаптивних каналах радіозв’язку.