Математична модель системи мобільного радіозв’язку з регулюванням потужності передавача в каналі MS-BS і компенсацією адитивних завмирань - Гостєв, Володимир Іванович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Приведена математична модель системи мобільного зв’язку. В цій моделі розглянуто регулювання потужності передавача і компенсація адитивних завмирань.