Пасивні методи боротьби з витоком інформації по технічним каналам в персональних комп’ютерах - Коженевський, Сергій Романович; Солдатенков, Геннадій Тимофійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В статті розглядаються пасивні методи боротьби з витоком інформації по технічним каналам в персональних комп’ютерах