Контроль еквівалентної ізотропно випромінюваної потужності антен контрольно-коректуючих станцій оцінки електромагнітної обстановки об’єкта - Ільницький, Людвиг Якович; Сібрук, Леонід Вікторович; Пепа, Юрій Володимирович; Скриннік, Лариса Юріївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2001)
Контроль еквівалентної ізотропно випромінюваної потужності антен контрольно-коректуючих станцій оцінки електромагнітної обстановки об’єкта.