Критерій оцінки якості функціонування засобів захисту інформації - Зуєв, Олексій Володимирович; Хмелько, Юрій Михайлович; Чирков, Дмитро Володимирович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2001)
Критерій оцінки якості функціонування засобів захисту інформації.