Оцінка параметрів небезпечного сигналу - Олешко, Тамара Іванівна; Хорошко, Володимир Олексійович; Юдін, Олександр Константинович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2001)
Оцінка параметрів небезпечного сигналу.