Використання функцій Уолша-Адамара для захисту інформації під час її передавання каналами зв’язку - Кулик, А. Я.; Кривогубенко, Д. С.; Раптанова, Ю. В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Використання функцій Уолша-Адамара для захисту інформації під час її передавання каналами зв’язку.