Використання сучасних криптоалгоритмов в програмних засобах захисту інформації - Грездов, Генадій Генадійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Розглянуто можливості найбільш популярних сучасних програмних засобів захисту інформації з використання криптоалгоритмов. Наведено причини ненадійності цих коштів, дані рекомендації для оптимального використання їх можливостей.