Захист інформації в радіолінії за допомогою двоканальної антенної системи - Ільницький, Людвиг Якович; Сібрук, Леонід Вікторович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
В роботі розглядається новий тип антени для захисту інформації.