Аналітичне подання сигналів побічного електромагнітного випромінювання і наведень елементів ЛВС АІС ДПС України - Анкудович, Григорій Григорович; Катерноза, Константин Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
У работе данини аналітічні представлення сігналів побічніх електромагнітних випромінювань та наведення елементів локальних обчислювальних мереж автоматизованих інформаційних систем.