"Інтегрований національний банк даних Державтоінепекції МВС України" як складова національного інформаційного ресурсу України - Вертузаєв, Михайло Сергійович; Вертузаєв, Олександр Михайлович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Метою запропонованой статті є розкриття головних напрямків автоматизації ІЗ діяльносьті органів внутрішніх справ (ОВС) України на базі сучасних комп’ютерних технологій на прикладі інформатизації діяльносьті Державтоінепекції (ДАІ) МВС України.