Захист інформації в колах електроживлення персонального комп’ютера - Коженевський, Сергій Романович; Солдатенко, Генадій Тимофійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Ця стаття є продовженням досліджень проблеми захисту інформації з обмеженим доступом, яка обробляється на персональних комп’ютерах В [1] проаналізовані та узагальнені ознаки відмінності і подібності конструктив ного виконання пристроїв персонального комп’ютера з позицій утворення технічних каналів витоку інформації і рекомендовані методи і способи запобігання витоку інформації. У пропонованому матеріалі розглянуто деякі особливості організації первинного електроживлення персонального комп’ютера з метою запобігання витоку інформації технічними каналами, утвореним ланцюгами електроживлення.